Armeense bibliotheek België | Armeense boeken in België

Gradaran.be is een Armeense bibliotheek in België. Hier vindt u Armeense, Russische, Franse, Engelse, Nederlandse, Turkse en Duitse boek (boeken), die eindelijk hun plaats in onze bibliotheek hebben gevonden na het zien van tientallen verschillende boekhandels.

Als je door die jaren van het leven wilt bladeren en dorst hebt naar Armeense letters en woorden in het buitenland, staan de deuren naar de bibliotheek voor je open. Op deze site kun je naar je favoriete boek zoeken en het in de bibliotheek bekijken.

Hebt u armenische boeken??

Als u Armeense of vreemde taalboeken over Armeense studies in uw persoonlijke bibliotheek hebt en deze aan ons beschikbaar wilt stellen, doneer ze dan aan ons. Dankzij de bibliotheek zijn ze voor iedereen toegankelijk.

Wij zoeken vrijwilligers

De Armeense bibliotheek heeft energieke vrijwilligers nodig die hun aanwezigheid in de bibliotheek kunnen veiligstellen en boeken kunnen registreren op de website van de bibliotheek.

Als je ons op welke manier dan ook wilt ondersteunen, zowel financieel als vrijwilligerswerk, zullen we heel blij zijn. Samen zullen we dit prachtige project voor de huidige en toekomstige generaties bevorderen.